Logga

Logga

söndag 12 april 2015

Handståenden på gång!

Idag var det träning nr 2 för nya Bootcamp-gänget och nu var vi nästan fulltaliga!

En deltagare var kvar i Falun där vi var och tävlade med gymnasterna i helgen, fem medaljer blev det till Järfälla vilket var roligt. Det gjorde också att det var lite extra tomt i hallen idag eftersom elit-tjejerna hade ledigt!

Vi lyckades nästan med målet att köra uppvärmning och stretch 15 min snabbare än förra gången.. nytt försök på onsdag. Det såg dock mycket snyggare ut i majoriteten av övningarna. Lite raka ben och sträckta vrister börjar komma fram.. :-).

Vi delade upp oss i två grupper idag då vi hade hjälpledarna Patrik och Pernilla på plats utöver huvudledaren Viktoria. Ena gänget körde barr och lärde sig överkast och början på kipp, när andra gänget lärde sig grunden till ett snyggt handstående! Det ser redan väldigt bra ut så vi har goda förhoppningar om att introducera handvolter kanske redan nästa vecka.

Träningen avslutades med cirkelstyrka med 16 stationer, bl.a. pendlingar i herrbarr, uppdrag (pullups), benlyft, boxhopp, stöd i ringar och början på repklättring utan ben. Vi jobbar mycket med kroppsvikt, med hjälp av våra redskap. Nästa gång introducerar vi vår friend-to-be: bommen.

Tack för idag gänget och snyggt jobbat!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar